Vann ingen miljon, men...

Yes! eller okej, jag vann ingen miljon. Men jag vann en ny lott, och eftersom jag köpte en dubbellott så får jag två nya:D Fatta miljoner jag kommer vinna på dom.

Det var väldigt trevligt hos familjen Sandell. Allt var som vanligt:) Jag och Malin kollade på gamla filmer och bilder och saknar en massa folk:P

Kom  hem för en liten stund sen bara. Lite små läskigt att komma hem till en olåst tom lägenhet(Glömde låsa :S). Mamma + Joel är hos mormor i Härnösand och ska komma hem på söndag.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att gå och handla lite saker på typ coop eller nått. Sen fixa sig och sen ge oss iväg mot Stockholm till Brendas lya. Det kommer att bli så mysigt och roligt. Jag ser verkligen fram imot det. Sen ska Alexandra Lennertorp titta förbi ett tag också:D har nog inte sätt henne på flera månader:( Saknar henne mycket...


Skriver mer imorgon:) hej då!


Blivande miljardär

Hejsan!

Kände för att intervjuva mig själv:

Hur äre? Jo tack det är bra!
Vad ska du göra idag då? Jag ska ner på stan med Malin och handla det sista inför nyår:D
Jaha som vadå? Men typ dricka, strumpbyxor, allt det där lilla extra!
Strumpbyxor är för kärringar?! Eeeh Fuck off??
Humm, okej vi fortsätter *Host*Gammkärring*host*
Vad ska du göra i kväll?
Jag ska spela Bingo med familjen Sandell.
Tror du vinner nåt? Ja?
vad ska ni dricka på Nyår? Hot shot med galliano. Drinkar Brenda och hennes syrra ska göra.
Vad har du på dig just nu? Skinnbyxor, Svart stickad tröja från Weekday.
Vad lyssnar du på just nu? Oskar Linnros - din mamma. Jag har faktist aldrig lyssnat på honom, men nu när vi ska till Debaser där han ska spela på nyår så måste man ju vara påhörd:P
Mmm men nu frågade jag bara vad du lyssnade på och inte varför, men Ajah! Lycka till med bingolottot! Tack men det  behövs inte:P




Juldagen

Hej! igår på julafton hade vi jätte trevligt. Lekte en massa lekar och så. Sjöng Singstar:)


Men idag ska vi hem till Lina. För förfest och sen till Mobergs. Kommer nog en hel del dit.



Vet typ inte vad kag ska skriva.. hoho tjo






GOD FORTSÄTTNING!


Uppdatering

Hej! Idag har jag handlat och slagit in julklappar. Det var mysigt. Men fan vad kallt det har blivit. Fick typ brainfreeze:S

Imorgon ska jag och Malin hälsa på Emelie som ligger sjuk hemma. Stackarn:/ nu när det är jul och nyår. Hoppas hon frisknar till. Vi ska kolla på filmen Eclipse. Har ju redan sätt den på bio, men den var så jädrans bra. Nu ska jag kolla om det går någon film på tv. (antagligen inte)

Peace



P.S. Jag har färgat om håret igen:P trivs fan inte i blond. Mörkt ska det vara. If you go black, you never go back. Eller hur var det;) (Fast svart är det inte i mitt fall)

P.S II. En firre i akvariumet håller på att avlida.:/


Nyår

Nu har jag köpt biljetter till något ställe i Stockholm på nyår. Oscar Linnros ska spela. Vet ej om han är bra, men får ju hoppas:)


Nyår kommer att se ut så här
Först  ska vi äta nyårsmiddag hemma hos brenda och Joice.
Sen kommer vi att dra i gång med förfesten. Klockan typ 10 ska vi vara på den där klubben. Jag vet fan inte vad den heter:S Efter   12 slaget kommer Oscar  gå på scen. Ryktas om att  veronica maggio ska uppträda. KOmmer nog bli mycket roligt;)

Uppdate: stället vi kommer att  vara på heter The Baser Medis!
Uppdate 2: Stället vi ska till heter tydligen the debaser!




Min tatuering :)

Igår var jag och tatuerade mig hos Ante på House Of Pain. Jag är väldigt nöjd:D

Dock så valde jag att tatuera i nacken/ryggen istället för på revbenen av olika andledningar:P

Malin och Brenda var med mig. Men jag var sjukt nervös. Jag typ skakade. För det är en känsla man inte kan förbereda sig på. Men det kändes typ som on ta små sprutor. Men när han kom till ryggkotan så gjorde det jätteont. Det liksom ilade i hela ryggraden:/ 

HÄÄR är resultatet;)





Lördagen

Okej. I Lördags var jag, Brenda hos Lina och drack vin. Senare kom Malin och ännu senare kom Linas bruna kompis Ullis. Vi hade trevligt. pratade en massa strunt. Brenda ramlade av datastolen (?) :D Vi hade Ytterst trevligt. Sen drog vi till  Mobergs där det var sjuuukt lång och seg kö. vi stod där säkert 40 min,  frös som tusan. Vi försökte med alla knep vi kunde komma på för att komma in fortare.

*Små flirtade med killarna i kön så vi kunde smyyga förbi utan att dom märkte. Funkade
*Joise kom med hennes vänner och bara gick förbi . Kom in direkt. Försökte samåka . Funkade inte.
*Jag ringde Simon som skulle spela och frågade om han hade något "frikort" så vi kunde gå förbi kön. Funkade inte
*frågade Dj-Björn. Han kom ut och fixade in oss! Funkade extremt bra.

Vi är inne!

Förutom Malin och Lina som gick till Teatern.

 Jag och Brenda började att shota tequila. iiich.
Shotgun börja spela. Dom var bra. Tror jag. Simon är duktig.

Kl halv 3 börjar jag tröttna. Säger till Brenda att jag ska hämta ut jackan. Hon säger att hon ska med Björn på efterfest och frågar om jag ska med. Det vill jag inte. står i kön för att hämta min jacka. Små garvar för mig själv när jag tjuvlyssnar på killar i kön. Dom pratar  roligt.
Tar min jacka och går ut. Märker då att min mobil ligger i Brendas väska som hon lämnat in(!!) Jag står alltså i leggings med sommarskor. Små förbannad på mig själv och spritfyllda äcklen som ska prata. Jag ger onda ögat, Funkar. Väntar på Brenda. hon kommer ut sist av alla på hela stället. Jag iskall, vill ringa taxi. Brenda riger. Inga bilar lediga. Ringer Lina och Anders. Jag får sova över där.
Kall som fan kommer jag fram. Lina har bäddat åt mig i soffan. Anders ligger där. Deckat. Lina väcker Anders, säger att nu ska du lägga dig i sängen, My ska ligga där. Han vill inte. Vi skrattar. Lina försöker en gång till. Nu går han. Jag får sockor att sova i. God natt.



Så såg min kväll ut:)

Ge mig...

..VÄRME.

Hejsan


Jag håller på att kollar på utomlansresor. Finns mycket till Egypten. Men där är det ca 19 grader bara. Man vill ju inte frysa. Så vi ska nog åka till Thailand. Åh vad skönt med värme;)

nu ska jag gå och handla. Hare gött!!!!!


Nyår?!?!

Tjoo!

Sitter och har juldag/nyårs ångest. På nåra har vi några erbjudanden till Nyår

1. Åka till Oslo till ett gäng grabbar som ska ha fest i fräsha stugor.
2. Äta nyårs middag hos Brenda och Joice som flytta till Stockholm nösta vecka och sen ut i Stockholms nattstad.
3. ...Okej nu minns jag inte vad tredje var.

Vi lutar oss mer mot 2an. Mysigt att ha en nyårs middag med alla nära vänner:)

Fast det jag  helst av allt skulle vilja göra på nyår är att åka på en nyårskryssning! shit vad roligt!



                                                                                                      




Saw 7 3D

Jag och Brenda var och såg Saw 7 3D nyss. Asså fy helvete vilken vidrig film. Jag gillar inte ens tortyr filmer. Men jag var tvungen att se den för att det var 3D. 3D var väl najs i  vissa scener. men jag fick mest ont i ögonen. Det kändes som om jag kollade i kors.

Man fick väl typ köttslamsor i ansiktet. äckligt!

Sånt här...

... Får mg att börja står gråta. Så himla underbart...



Sunk-My som missar 'Så mycket bättre'

Ja, jag är lite små less. Jag missade Så mycket bättre. Fast jag var hemma.. skitsamma, jag får kolla på reprisen.

Jag var iallafall hos frisören. Vassa Saxar och frisören hette Jill. Hon var jätte snäll och supergullig och duktig. Ni borde gå dit! så jag slingade askblonda slingor och det tog 3.5 timmar. Men det var värt det, Altså jag satt typ och sov;D  Det kostade bara 850 kr. Svinbilligt. Jag lägger upp en bild imorgon, pallar inte göra det nu. 

Nu ska jag sova Godnatt.

P.s dom har 80 tals musiktema på mobergs ikväll. Lite trist att man inte är där då. Ska dit på Lördag då Shotgun Crackers spela.    


Kvällens låt!

vad ska vi ta..? Jo jag vet, en riktigt saftig färsking från min playlist!


Frisören!

Jag ska strax till frisören och färga håret:D jag ska göra typ askblonda slingor. får se hur det blir:) jag visar sen! nu måste jag rusa in i duschen.

Wallmans

Hej! nu sitter jag helt dressad för att gå på Wallmans med Moster Towe, Mamma Ylva och Göran! Shit vad kul!! Jag har aldrig varit på något sånt förut. Eller jo när vi var i Piteå  men vi hade så dåliga plaster att det räknas inte:P sen var det buffé så vi tänke inte ens att dom uppträde:D haha
Men nu är vi igång igen och nu väntar vi bara på Hampus som ska passa Joel. 


Bilder kommar att dyka upp ikväll/imorgon!


VI HÖRS




Stockholm

Nu ska jag till STockholm med syter Lina. ska handla Julklappar:)

TJIIIIING!


Dagens låt!

Ingen mindre än Smokie


Som ett slag, en kanonkula

Jag satt och sminkade mig och lyssnade på Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel. En låt som spelades på Sebbes begravning för snart 3 år sen och så *PANG!* Så fick en verklighetskänsla, den känsla man får när man vet att allt är på riktigt. Tårarna börjar rinna. jag har levt i en mardröm i 8 månader. Jag har levt i en suddig mardröm som jag trodde att jag kommer att kunna ta mig ur ifrån, en som inte var sann. En dröm där man är rädd men man vet att det bara är en dröm, att det bara är att nypa sig i armen och vips så är man i verkligheten igen. 
Om jag ignorerar och lever på som vanligt så kommer det bli som vanligt igen. Om jag inte acepterar så kommer det bli som vanligt igen.

Jag har försökt att vakna men det går inte. Jag har bara en sådan där eldboll som bränner i kroppen en panik känsla. Jag försöker släcka men det går inte, för innerst inne så vet jag att jag ALDRIG kommer att röra eller en se pappa igen.


Det jag skriver nu är helt från mina tankar och känslor. Därför är det helt osammanhängande. Men jag tänker inte läsa igenom. Och jag tänker inte ändra.



Dagens Låt

Good morgon:D nu har jag dagens låt på ingång här och vill bara släppas loss, HÄÄÄÄÄR



RSS 2.0