Smörig love-song

Spotify länk

Saigon Kick - Love Is On  The Way




Lite Ny Musik

Hittade lite nytt på Youyube:)

Videofy.me

Har skaffat Videofy.me så jag kan lägga upp filmer och sånt här på bloggen:D hur kul som helst! Nu ska jag testa med en film. Vette fan vilken det är asså! kollade inte ens innan jag ladda upp. Kulit!

Musik

Lyssnar och kollar lite på Youtube-klipp. Nu är jag inne på Queen och Meat Loaf. Asså shit vad bra dom är.







Har nog väldens bästa jobb!

Jag har nog världens bästa jobb! Och bästa kolleger och inte minst, väldens bästa chef! Allt går  jättebra på jobbet, tirvs som fan.

I påsk var jag ledig. På torsdagen tog jag det lungt, sov hos Lina och Anders. på fredagen åkte Vi ett stort gäng till Åland! vi var 12 pers. Det var väldans kul! Men blev nog lite mycket för mig sen när vi mellanlanda hos Lina. Vet inte vad som hände men jag blev kanon packad. Minns typ inte vissa grejer..:S. Kan ju vara så att jag bara festat tre gånger på 4 månader. Och så tror man att man får i sig likas mycket som när man dricker varje vecka. Nej Nej Nej det funkar inte så!!

Dagen efter så åt vi påskbort hos  mamma, det var gott!
Söndag och måndag har jag bara varit och solat. Spela kubb i söndags i parken. Och på måndagen åkte jag, mamma, joel och moa till Grisslehamn. Där satt vi på klipporna och sola och åt gott:D as härligt!

Nu ska jag handla saker till lägenheten! Flyttar ju på söndag:D:D:D:D

Påsk

Hej! Sitter just nu och lyssnar på skön musik i soffan samtidigt som jag kollar på tv och är inne på datan. Jag passar Joel i natt. Vi ska sova i mammas säng.

håller på att Planera för påsk och så vidare:) På fredag ska vi åka ett gäng till Åland. Ska bli kul! bara det att jag trodde att det skulle bli superfint väder på fredag. Men nu ser det inte så lovande ut. ´Men det kan ju ändras:)
Jag funderade över att åka upp till härnösand över påsken. Men får se hur det blir. Om jag åker efter helgen kanske.


Här om dagen åkte jag ut till Yxland där Malin jobbar som förskollärare på ett dagis. Det var en fin dag och jag var ledig:) Det jag gillade var att vi åkte färja:D tog en del bilder!:)







Malin på Dagiset.



Ska gå och köpa glass när vi står och väntar på färjan från Yxland till Furusund.


På färjan klev vi ur bilen och gick ut!



Imopnerande;)








trött

Amen fy faan vad trött jag är. Gick upp halv 7 men är ändå sjukt trött! Aja jag sov över hos mamma inatt eftersom jag börjar 8 på willys och ska jobba till 18. Sen efter Jobb så ska jag hit igen och hämta lite grejer och sen iväg hem till Rimbo.



I want to kiss you but i better not touch

Göteborg den 25de Maj?

Har just hittat en snygg bäddsoffa på Jysk för 3500kr bara. Helt perfekt till min lilla lägenhet. Måste bara vänta till slutet av månaden då jag får mina löner:)
Tror inte ni förstår hur mycket jag längtar till den 1 Maj, då jag flyttar. Kommer bli grymt. Ska åka till Ikea också!

Idag ska jag bara ta det lungt. Ska gå ut och gå. Så himla fint väder:)


Juste! jag och Malin och kanske ett par andra planerar att åka till Göteborg den 25de Maj. Har en del vänner där nere plus så ska shotgun crackers spela på någon klubb. Hoppas vi åker iväg. Om inte så vill jag åka upp till Hörnösand och hälsa på min släckt. Min mormor, mina två mostrar och mina kusiner:)


Jag har inte heller köpt min Peace and Love biljett än.... Va faaan! får ta och göra det snart. De lär ju vara slut sålt snart:(


peace

Jag lever!

Hej! jag lever! faktist:) har vart hos Malin syster Johanna som bor i Bergshammra. Vi hade trevligt:) så nu är jag hemma i  Rimbo igen. Är ledig ett par dagar framåt. Om dom inte ringer in mig dvs. Jag tog det lunft i helgen. På fredagen stängde jag på Willys, sen åkte jag hem och sov. Lördagen började jag 12 och stängde. Efter jobbet givk jag hem till lillasyster Moa och Hampuis för att sova där. Jerry(deras pappa) spelade på G så jag "passade" moa. Vi tittade på film och sen somnade vi.

Finns inte så mycket att skriva om hehe:P

men vi höres!



Under Cover Of Darkness

Nu är gabbi och duschar, jag ska ta en powernap så man orkar med galenskaperna i kväll:) ska nog till Piren, men det är ganska så säkert att det kommer att bli fullt. då får det bli teatern;P

Nu poppar(rockar?) jag musik. Stenhårt! hoppas vi blir vräkta! weii

vi får höras mer, kommer  nog bilde roch grejer upp  under kvällen:)

toppendag

hej gott folk. Igår sov jag över hos Malin, Vi åt god mat med hennes föräldrar. entrecôte, det var gott. Sen tog jag en skön dusch med radio och ångbastu. Sen kl halv 12 gick jag och la mig. jag var grymt trött, Sne gick jag upp halv 7 för att jopbba kl 8 till 12.15, rena rama drömpasset:) så nu sitter jag här hos mamma och väntar på Gabbi, vi ska ner till systemet och handla lite:) sen blir det utgång. Antingen Piren, Mobergs eller teatern. får se vad vi väljer. Ska ju träffa upp 11 pers också.


ha en skön lördag

Ett år sen..

Just den här tiden för ett årsen satt  jag med min familj. Ledsen, förvirrad, arg, hatisk.  Men nu idag har den här dagen blivit den mest kärleksfulla dagen på året. Idag efter jobb på skolan ska jag möta upp min familj för att sen gå till pappa. Vi ska tända upp och köpa blommor i massor. Det kommer att bli såå fint.
Jag har en så fin familj, släkt och vänner.


Nu ska jag springa iväg till bussen för att åka in till Norrtälje och jobba på skolan. Det ska bli kul:)




Men kom ihåg, tavara på era nära. Man vet aldrig om när det är sista gången ni ser, pratar, kramar dom....

RSS 2.0