sometimes

 

Badat

Idag har jag mamma moa joel hampus lina monken albin leif och hilda badat i lommarn. Det har varit sjukt fint väder. Varmt och härligt. Var väl där i 4 timmar tror jag.  Vi åkte vattenruschbana. Askul! Det var flera år sen jagg åkte. Lina gjorde dock illa sig i stålräcket som man håller i när man kastar sig ut när hon skulle åka. En riktig smäll.  Och joel halka på bryggan så han kana ner i vattnet med magen. Stackarn hade rivmärken på kroppen. 
 
En väldigt trevlig dag om man bortser från annat. 
 
Trött och ont.......

Härnösand 40års fest

Hej!
Jag, Lina, Tobias, Jonathan och Andreas var iväg på en liten roadtrip till härnösand för en 40års fest för min moster Linda. I härnösand bor även min andra moster Sofia och mormor samt kusiner:) 
Jag och Jonte bodde på ett vardrahem och Lina tobias och andreas bodde på ett annat ca 300 meter ifrån. Skönaste var att Jag och killen hade dusch och toa på vårat rum. Så skönt!  
 
Vi åkte vid fyra tiden och var framme vid 8. Var väldigt roligt på vägen upp då vi sjöng och drack öl. 
Sofia hade bokat bord åt oss på Väggivägg som ägs av hennes fästman. Så vi fick dumpa av oss grejerna på rummet och sticka fort iväg. Mötte upp kusin Josefin utanför resturangen. Åh fy faaan vad god mat vi fick. Jag tog slaktarstek som jag fick förklarat för mig var som oxfile. Fick också varma grönsaker till och rödvinsky.
Jonte tog lamm. Så gott allt var. 
För att inte bli alltför på pickalurven så fick vi sedan till rummet och sov:) 
 
På lördagen så åt vi frukost hos min fina mormor. Så mysigt i hennes lilla stuga:) efter det gick vi på stan en stund och shoppade  och köpte lite presenter till Linda och mormor:)  grabbarna gick på bolaget. Sen satte vi oss vid vattnet och myste. 
Vi var rätt trötta och skulle ju på partaj  på eftermiddagen och kvällen så vi gick alla till rummen och vilade lite. Sen gick vi till mormor och där var även Sofia och hennes lilla Klara. Vi gjorde oss i ordning där . Vi gick s en till hamnen där vi skulle bli upphämtade av två båtar.  Båtresan tog knapt 7 min. Vilket var skönt. Linda mötte upp oss alla på stranden. På stranden hade dom ställt  upp ett stort party tält. Vi bekantade oss med folket där och kände direkt att det här var folk att trivas med:) 
Vi fick välkomsdrink och gick på tipspromenad.  Mitt lag vann inte.. hade rätt på typ två frågor. Haha :)
 
vi fick super god mat. Bjöds på vin och öl:)
sen var festen igång. Det vae musik oxh dans för fulla muggar.   Suuperkul! 
Jonathan skojade med wn liten flicka och sa att han var spiderman. Hon trodde på blint på honom eftersom han faktiskt har en spindelnät tatuering;) så söta.  
 Vi åkte med båten in till staden igen och skulle ut på krogen.  Men krogen stänhde om en halvtimme så vi gick hem till rummet. 
 
Dagen efter gixk vi till mormor igen och ptatade. Innan vi skulle bege oss hemåt.  Vi stannade till på dollarstore.:) sen längtade vi hem till båran lilla tjej Zwlsa som varit hos mamma hela helgen.  Och guuuud så skönt det var med  sin egen säng!!
 

RSS 2.0