Grisslehamn

Idag har jag och Jonte slängt delarna av garderob som stod i sovrummet innan jag och Lina gjorde om det. Skönt att bli av med den nu för den har stått på balkongen hela tiden. Lina och Andreas hänkade på. Efteråt drog vi till Grisslehamn och åt pizza och glass. Satt på båtbryggorna . Så mysigt. 
 

student!

Hampus tog studenten i fredags! Fjärde ungen i familjen som tar studenten:) 
På morgonen så gick jag till lina och monken i färsna. Vi skulle göra oss iordning tillsammans och så skulle vi fixa med maten. Maten var grillspett med en sjukt goda tilltugg. Det bjöds på vin. 
 
Efter ddt vi gjort oss iordning och fixat med maten så åkte vi till Roden där det redan var sjukt mycket folk. Vi trängde oss fram till Towe och hennes familj. Vi väntade ett tag på att studenterna skulle springa ut. Ojoj när dom väl gjorde det så var en del redan packade. När dom sen åkte flaken ner till parken  så gick vi efter och hejja och tjoade.  Dom stod och hoppade och sjöng och musiken dunkade.
 
sen åkte jag lina hampus och moa amerikanard med våran farbror runt i Norrtälje.  Sen åkte vi hemåt mot Lina där mottagningen hölls. Vi hade super trevligt.  Satt ute hela tiden och inget regn kom. Skönt!. Hampus drog iväg på fortsatt fest med sina kompisar.  Vi fortsatte att fira hampe på egen hand. Det gick lina bra det;)
 Jag och jonathan vaf hemma vid tolv 8ch det var en riktigt toppen dag:)
 
Kusiner
 

fb_gubbarna

Asså så sjukt kul jag har det med facebook smileysarna. Haha skrattar så mycket åt mig själv .
 
 

slut som artist

Efter mycket lek så tuppa hon av ;)
 
 

Brudar

Ihelgen jobbqde jag och sen på kvällen träffade jag tjejerna:) vi hade  superroligt. Vi skulle gå ut men jag blev trött så jag och brenda gick hem. Jag hade ju mina fina hemms som väntade;) 
 Jag har semester vecka 26 och det känns super skönt. Jag hoppas på finvläder:) 
 
 

välkomnande

Titta så fint välkomnande man fick efter man kom hem från jobbet:) det är kärlek det. Fast så länge varade det inte;) nu blir man attackerad ist ;) 

sol

Var nyss nere med Hampus i parken och solade:) fy fan vad varmt det är! Kunde inte vara kvar så länge. Jobbigt att inte kunna bada. 
Nu om jag hem till våren lilla tjej.  Hon var överlycklig haha:) 
Jag ska sticka iväg och klippa mig innan jobb. 
 
Bilder från idag
Just nu

vacker

 
<3

våran lilla Zelda

Igår åkte jag och jonathan och joel och hämtade våran kattunge:) först åkte vi och köpte kattlåda mat och sånt. Hon var väldigt pipig i början men sen började hon känna sig mer bekväm. Jag var orolig över att hon inte skulle gilla kattsanden vi köpte. Den heter crystal clear. Men det funkade super:) vi trodde också att hon skulle pipa på natten med hon kom så snällt upp i sängen och la sig och sov tätt brevid jonte:) så söta. Just nu ligger hon och sover:)
 
 
 

RSS 2.0