singstar/brönnboll/fotboll

Hej! I lördags så var vi hos tobias och sjöng singstar:) haha det var så roligt. men gud så ont i huvudet jag fick efter några timmar. Så vid elva åkte vi ner på stan och gick in på g. Men jag var rätt trött så jag och jonte gick hem och åt nattkäk;) 
 
På söndagen så åkte jag och jonathan till hallsta och spelade brännboll och fotboll och åt pastasallad och rabarberpajmed hans familj.  Vi var rätt många:) Lina och Andreas kom också. Regnet öste ner men det struntade vi i och vi körde på ändå:) super trevlig dag. Så nu sitter jag med värdens värk i ben och mage efter allt spring;)  aja. Just nu sitter jag och har precis duschat.  Väntar på att mannen min ska komma hem från fisketuren. så vi kan äta middag:)
 

värsta gyn upplevelsen

Jag ska berätta en sak. För någon månad sen så var jag hos gyn pga av en anledning.  Jag har aldrig varit på en gyn undersökning.  Så jag var väldigt nervös förstås. Livrädd över att få en manlig läkare.
Jonathan var med mig. Iaf så gick vi fram till expeditionen och meddelade att vi hade kommit.   Då sa barnmorskan att jag skulle få en manlig gynekolog.  Jag sa först ok. Men sen tänkte jag att det vill jag fan inte ha. Så jag sa "kan man få en kvinnlig gynekolog? " då svarar hon att det kunde jag. Jag skulle bara säga det till den manliga läkaren.  Men hallå???? Inte går jag in och säger till honom att jag ville ha en annan läkare. Det vågar inte jag. Ställa till besvär? Nej du. Så jag tänkte att det går nog över fort. 
 
Vi sätter oss och väntar på att han skulle ropa in mig. Då ser jag ett bekant ansikte... Neeeeeeeeeej! Det är ju förihelvete en stamkund på Willys. Fuck fuck. Jag fick  gråten i halsen. Höll på att börja störtböla. Allt var så jobbigt redan innan med allt. Anledningen jag var där ju.. 
Jag gick iaf med honom och han frågar om det är ok om det kommer med en  studerande läkare. Vad heter dom? It-läkare? Nej.. aja ni fattar. Och vad säger livrädda och gråtfärdiga my? Ja det går bra?!?  "It-läkaren" var en tjej i min ålder.  Aja det kunde ha varit en kille i min ålder.. 
Jag lägger mig i den förbannade stolen. Han börjar kolla med ultraljud och känner på livmodern.  Med it-läkaren tätt bakom honom. Och som om inte det hade varit jobbigt nog så frågar han om hon också fick känna på livmodern.  Och vad säger livrädda och gråtfärdig my?? Ja okej? !?! 
Så hpn kör in sina fingrar i muttan på mig. Vad i helvete! ! Sen var det klart. Fy fan vad lättnad jag var när jag fick klä på mig igen. 
 
Absolut värsta jag varit med om.  
MÅSTE LÄRA MIG ATT SÄGA NEJ!!

Helgen

Helgen var helt grym. På fredagen så hade jag och jonathan fredagsmysdmed god mat och film. På lördagen gick vi upp tidigt för att åka och fiska i Hallstavik. Vädret var kanon! Jag låg väl mest och sola i båten ;) 
Efter hallsta så åkte vi till lina och monken som är barnvakt åt en 7 månaders flicka. Vi drack lite vin och pratade:) efter det åkte vi hem och sov. På söndagen så åkte vi och fiska igen i hallsta. Även denna gång grymt väder;) knallröd i fejan är jag iaf... sen åkte vi till jonathans föräldrar och bror och åt mat. Super trevligt.
 

Kärlek

 vad jag tycker om den här mannen
 
Midsommar <3
 
 

min dag

Idag jobbade jag roden.  Fick pannkakor med sylt och keso. Sååå gott! Efter gick jag hem och totaldeckade på soffan och sov i en timme:) skönt. 
skojar lite.
 
Just nu står mannen i huset och gör oxfile med rotfrukter med rödvinssås.  Fy så gott!! 
 
 
jonte fick låna mina joggingbrallor som långkallingar när han var å fiskade. Nu vägrar han ta av sig dom. "Dom är så sköna att ha på sig" haha ja du <3

kattunge

Jag och Jonathan har tingat en kattunge. Så jävla söt den är! Om 6 veckor så får den komma till oss :) här är den!

måndag

 

lögner

Hur länge kommer man att stå ut med alla dessa "vita lögner"? Varför inte bara säga sanningen? Jag förstår inte... men jag antar att om man är van att ljuga och förvränga sanningen så blir det tillslut en vardag.men jag vill inte vara en del av det. Det värsta jag vet är när någon som står en väldigt nära ljuger takt upp i ansiktet på mig. Vart finns respekten någonstans?

Tänk på att flera vita lögner blir tillslut en stor fet svart lögn!

RSS 2.0