make Over

Tjena! håller på med värsta makeovern. aa, eller ja... färga håret och så:) lyssnar på musik och städar samtidigt. Lite duktig är man.

jag längtar som tusan till Lördagen. Då ska Malin's systerson Robin med oss ut. Han fyllde 18 för någon vecka sen bara. Alla tjejer ska med också(förutom Jano. Hon är i Åre)! Kommer bli Awesome.

Nu ska jag fortsätta. Hej på er!

God morgon

hejsan:) vakna för en stund sen. Igår kväll så var jag och Gabbi hos mig och drack vin. Vi lyssnade på nostalgi musik. så himla mysigt! vi pratade en hel del, himlans kul det där:D
Vi drog ner till G vid tolv typ och där var det fullt ös. Nåt band spelade. Visst dom dög:)
Det var inte så många som vi kände där men träffade iaf  Alexandra Halldén och Hanna Rosén. :)
Det kom fram en kille som frågade om vi skulle med till Teatern. Jag sa att vi skulle inte det. men då börja han tjata, så bara för att han skulle sluta gnälla så  jag sa  att vi skulle dit men senare. Då frågade han vart Teatern ligger, han kom tydligen inte här i från. MEN jag vet att han kommer härifrån. herregud, norrtälje är en liten stad....

Jag spela på och försökte förklara. Men det visade sig iaf att han visste vart det låg men ville att vi skulle följa med och visa:s jösses.
Jag och gabbi gick hem vid halv 2(?). Trodde jag skulle få skeda men gabbi ringde efter sitt ragg så han kom och hämta henne. haha så kan det gå:)


ikväll ska jag ner till g igen och träffa Malin och hennes familj som vart över till Åland:)

ta hand om er!








17 Januari 2012


tisdag

hej! hela helgen har jag tagit det lungt. Var iof hemma hos mig och drack vin på fredagen. Det var jag, Natalie, Lina och Carro. Vi hade jätte trevligt:)
sen drog vi till en jobbarkompis, han bor på gökgatan. så det var nära för oss att gå. Sen drog vi till G. Träffade blandannat min kusin Fredrik:) det var kul!

På vägen hem sen så gjorde vi snöänglar! första för i år. Sen var det svinhalt på vägarna så jag halka och landa på backen. Med klass såklart;)


Mitt fantastiska Nyår!

Fy fan vilket nyår kag haft! absolut bästa!

Det börja med att vi lagade mat hemma hos malin. Hon bor i ett stort hus. Det var jag, Josefin(min kusin från härnösand) Lina,Malin och Gabriella. Vi(jag) lagade skagen toast för första gången i mitt liv. Blev hur gott som helst. Efter det lagade vi Oxfilé, hasselbackspotatis, sallad, rödvinsås och vitlöksbröd. Så gott!!!

Hemma hos malin spelade vi mina LP skivor:) Pratade och så. Sen vid halv tolv hade vi bråttom och drog iväh till en tjej som heter Emelie, hon bor också i ett hur. Men iaf så hann vi inte riktigt fram så vi firade tolvslaget på en stig. men det var jätte mysigt ändå!
Vi kom fram till Emelie kl 12.03 typ:P Jossan fick träffa sina "rockstars" shotgun crackers:) hon var glad tjej!

Sen tog Jag, Lina, Gabbi och Jossan taxi till Solbacka(?!?!?!) Malin var kvar på festen i det röda huset.
>Väl framme i solbacka går vi in i ett hus. Med kanske 5-6 killar i.  jag känner på mig nästan direkt att detta inte är min grej så jag tar på mig skor, jacka och väska och GÅR igenom Solbacka. Går vilse på en väg som heter Planetvägen. HIttar rätt och traskar vidare tillbaka till festen Malin var på. Väl framme med söndriga stumpbyxor och onda fötter(högklackat!!) så firar jag vidare på det nya året. Kom hem halv 6 kanske.


Rock On

RSS 2.0