Vill du ligga me mig då?

....Om sanningen ska fram.....

Midsommardagen

shiiiiit vilken utgång det blev igår. Vi körde verkligen all in. Det börade med att jag inte alls ville ut. (är ju fortfarande sjuk). Och malin vill ut. Men klockan typ halv 8 så ringer ag upp malin och frågade om vi skulle dra till Piren. Självklart var hon på det.

Jag: Hörru! ska vi ut ikväll?????
Malin: Ja!
Jag: a vad bra! jag ska bara klä på mig och så
Malin: Men asså! du bara vände på humöret!
Jag: You Know it.

Två sek senare ringer Brenda och frågar om Malin kunde hämta henne ute på landet någonstans. ¨Det gjorde vi. Efter att vi hämtat Brenda så åkte vi hem till Malin och börja dricka vin. Hade käkat alvedon  hela dagen men det sket man väl i! Ringde Lina kl 10 och kolla vad hon gjorde. Dom hade precis kommit till Piren. Det var tydligen ganska lång kö så vi ringde taxi och for iväg direkt.
När vi kom fram till Piren så var det as lång kö. Dom hade inte börjat insläppet än. Såg Lina och hennes kompisar i mitten av kön och gick direkt till dom. Nice;) hehe.

Första jag, Brenda och Malin gör när vi kommer in är att beställa shots och cider. <Under kvällen träffade vi sjukt mycket folk vi inte träffat på länge. Det var svinkul! En kille hade köpt in en hel flaska jäger, tog två shotar efter varandra. Jösses!!  Man tror man e odödlig. :P
Kl 2 gick jag hem. Hade mött alla jag ville och kände mig rätt nöjd;)

Har tyvärr inga bilder. Kanske bäst så hehe

Coniuncti fortes

Jag och Malin ska åka in till sthlm på måndag för tattuera oss. En drop in alltså. ska tatuera in "Coniuncti fortes" som är Latin för "starka tillsammans". men var tatureringen ska sitta får ni se sen;) hehe.


Ska visa bilder från midsommar. är ju sjuk så jag fick ta det lugnt. Inte mig emot. Ska köra all in på Peace and love!! yeahhh!

Teatern inställd:(

Va faan! teatern med Ola Rapace blev inställd kl 20 över 5 och den skulle börja kl 7. dö. jag och lina hade precis klivit av tunnelbanan när vi fick sms. Så jag, Lina, Åsa och åsas mamma gick på stan och sen gick vi och åt svin god mat på Kungshallen! jösses vad dom öser på med mat! nu e jag nöjd!

Ska jobba kl halv 11 till halv 5 tror jag det var. dröm passet typ ju!  är på rätt bra humör. Fick reda på att jag kommer få in ca 18 000 kr på kontot:) yeah! Parteeey! ....närå:) Peace and love nästa vecka ju! Love it!!!!

KUNG VIDEO


yeah




Sörtaste dansaren!


Hahaha jag älskar denna video!!

blöööööööööö

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Aaa visst:)
Fått ditt hjärta krossat: Nope. Hoppas jag slipper det:) 
Träffat någon som förändrat ditt liv: nää inte direkt
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha jaa;)
Kysst en kompis: Jajamensan

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nope, men förut när jag var yngre ville jag ha ett mer tjejigare namn. My är inte så tjejigt haha
Vad gjorde du under din förra födelsedag: när jag flyllde 20 så var jag med mina kompisar och min familj. Jag var noga med att tala om för alla jag träffade att jag fyllde år. och dom som inte gratta fick sig ett argt sms kvart i tolv från mig.
Vilken tid vaknade du idag: kl. halv 8, typ 10, 11 och sen skulle jag iväg och jobba kl 14.
Vad gjorde du igår runt midnatt: jag drack vin med mina vänner på "stället"
Någonting som du längtar till: >Till mina skattepengar kommer. Och Peace And Love
Senaste gången du träffade din pappa: 1 år och tre månader.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: en hel del. Är inne i en sån där period där det klänns som om man bara väntar på att livet ska ta slut.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: hade en klasskompis som hette det, så ja.
Vad gör dig irriterad just nu: Att bli dissad!!
Långt eller kort: På vadå?
Vad gillar du gällande dig själv: vene, att jag tar dagen som den kommer kanske.

DIN FÖRSTA
Operation: räknas det när jag klippte tungbandet när jag var 7år? jag sövdes iaf:)
Piercing: öronen bara.
Tatuering: Text i nacken
Bästa vän: Malin!!
Sport: ridsport
Husdjur: vet inte om det katten eller hunden:P
Vaccination du minns: typ stelkramp
Förälskelse: humm, det minns jag inte. Eller jo! haha Viktor hette han!

Alkohol du drack: 7.0 cider. jag blev kanon full hahah

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Både!
Kramar eller pussar: Båda!
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: jag gillar spontant. men också romantik, men inte för mycket då blir det bara fånigt
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar, lätt.
Mörk- eller ljushårig:Alltid gillat grabbar med mörkt hår.


Fan så galet

GUUUUD så FRUSTRERANDE jag döööör.
Abstinens på HÖG nivå!
Ska jobba nu iaf.


Rock!!

Älskar denna video. så sjukt bra låt! lyssnar på den flera gånger om dagen!!!!

Den här så väldigt fin.


Här ska det va en rubrik

Har blivit dissad för första gången! (eller aa, första gången jag bryr mig iaf)  haha! shit, och det är inget jag rekomenderar. Jag rekomenderar alltså ingen att bli dissad:D



Iaf så  funderar jag på att dra till Italien en vecka nu. Antingen innan peace and love eller efter. får se! Malin är på och kanske Anna. Jag vill åka nuuuuu....

....to be continued....


bröllop

Kollar på "fyra bröllop" på 4an. Just nu är det ett par i 65+ som ska gifta sig. ååhh dom är så söta mot varandra. Gubben Är så öm och len mot henne. blir alldeles tårögd! jag själv skulle lätt kunna gifta mig. fast inte i någon kyrka. utan vid någon klippa, strand eller liknande.



I keep dancin' on my own....


No words.









härnösand på midsommar?

Alla mina/våra midsommarplaner går åt helvete:) hehe, blir ju typ alltid så. Så nu funderar jag på att åka till Hörnösand till midsommar. Längtar som fan efter min mormor, kussar och mostrar-..

Förra midsommar så var jag med Malin och hennes familj. dom hade besök hemma också. Vi åt jättegod mat och drack drinkar och whiskey. Sjöng och hade väldigt trevligt. Men nu känner jag mig för att dra upp till norrland.

Aja. Helgen... I fredags så drack jag och gabriella något glas vin. Jag var stört utmattad och skulle upp dagen efter och jobba. men vi drog till Teatern för att kolla på shotgun Crackers. dom körde som vanligt på grymt. Men det blev så jävla Vaaaarmt! 

På lördagen jobbade jag och sen gick jag hem. Söndagen sov jag mig typ igenom.



Jag vill!!!

Jag vill att peace and love bokar MSG...typ NU...




Finns inget bättre än att sätta på lite Michael Schenker Group så här på kvällen!!

Reklamfilmer

HIttade lite sköna reklamfilmer...








Jag älskar verkligen "never say no to panda" reklamerna. Love

Skatten

Jag är sjuuuukt sliten. Har Jobbat idag också. Seriöst, Jag jobbar arslet av mig och när jag inte jobbar så festar jag eller gör något annat. Måste koppla av lite. Ska vila en stund snart.


Jag väntar på min skatteåterbärgning ska få en på 7500 kr typ. De flesta jag känner har redan fått sin.... dryygt. Om jag får den i början av veckan så kommer jag åka upp till Härnösand till mormor mina mostrar och kussar. Själv såklart. Hoppas hoppas hoppas..... är ledig tills på fredag!! yeaah

Sliten..

Är så sjukt sliten... blööö! orkar inte jobba 9 timmar idag. men va faan! måste ju. Kunde inte somna igår även fast jag var sjukt trött. somna kanske vid 1. sovit i  4 timmar, max. ...
 Ska få i mig frukost och se gå till jobbet.


Ska kolla om jag fått skatten tillbaka än..

För dum för pop.

Tjolahopp! är på sådär bra humör-. Idag har jag varit ledig!! Jag gick ändå upp 7 för att jag skulle hinna fixa Moas hår inför skolavslutningen. Där så sjöng Moa och hennes kompis In The Djungle. Dom var svin duktiga. E´fter det så åt vi tårta. Det var sjukt mycket tårta. Eftersom lärarna hade kommit på en "ny" grej, ett tårt-knyt-kalas. Underbart. Efter allt där imellan drog jag med mamma och dom hem till henne och grillade och åt en massa god mat.


 



Gick till parken och solade med mamma, moster-towe, kusse-hilda, kusse-albin och Joel. Jag har inte sovit ut på länge så jag somnade direkt i solen. Resultat:
Syns inte så mycket på bild men men....;)


Ringde nyss Malin. Hon är i stockholm med Brenda och Brendas syrra och ska kolla på Shotgun Crackers som spela på Metro On Stage. De hade precis hittat till södra teatern. Och klockan är 20:53. Shotgun spelade bara en låt kl 20:10...:P hehe men de vill ju självklart se finalen:) Jag bad henne uppdatera mig under kvällen.

Jag därimot ska till Teaternimorgon och se shotgun spela. Ska bli kul. Synd bara att jag jobbar 10 imorgon bitti. Men SKITSAMMA! äre sommar så äre! Gabriella kommer över till  mig så ska vi dricka lite vin innan utgång. Ska bli trevligt.



Lol

Allting är så jävla löjligt...Lol

bilbingo

Ska snart åka till Rimbo på bilbingo. Ska bli kul! jag åker med Lina och Sandra:) hoppas man vinner nu då!!!


Mamma var med om en olycka på jobbet igår. Jag ska skriva mer om det sen ikväll. Men hon mår hyffsat idag




RSS 2.0