1 April

Imorgon är det den 1 April... Den dagen vi alla vill glömma. Den dagen mamma väcker mig kl 6 på morgonen tror jag det var. För att tala om att polisen vill prata med oss stora barn. Den dagen tre barn fick reda på att deras barn blev mördad. Finns inte så myclet att säga. Orkar inte. Imorgon ska iaf jag jobba och sen ska vi upp till pappa och göra fint.



......


fan

Faaaan. Varför ska allt vara så förbannat svårt för? Varför ska allt vara så komplicerat i mitt liv. Är så jävla trött på det...


gosar...

Ligge roch gosar med Justus. Gabbis katt. Han är så sjukt gosig. När Gabriella är borta håller han mig sällskap. Just nu ligger han med halvakroppen på mig och andra halvan i sängen. Han är helt utslagen:) haha
Jag saknar mina firrar som är kvar hos mamma. Men dom ska med mig när jag flyttar sen.

Nu ska jag kolla på desperate housewifes. Det blir bra det,





Det har nästan gått ett år jag och jag förstår fortfarande inte att du inte finns hos mig. Men en dag, då ses vi igen...
Jag vill inte att det ska bli den 1 April. Jag vill inte bara ha minnen kvar. Jag vill ha framtid. Inte minnen...

babooom

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ...

Har jobbat idag. Packat påsar till nyöppningen på Willys på torsdag. man får en påse om du handlar på Willys. seet jöh. Då får ni komma förbi! :)

Nu lyssnar jag på Love Bites med Def Leppard på högsta volym. SÅ JÄVLA BRA!
Kan inte sluta lyssna asså.

Imorgon är jag ledig och ska ringa på en lägenhet, skriva tider osv.
Gabbi sover borta igen och jag sover sjääääääälv..uuhuhuhuh

hare tjing

Cheesecake till frukost

Sitter just nu och äter cheesecake. Ska strax gå iväg och jobba. Känner att jag hellre skulle vilja ligga kvar i sängen.
Jag jobabar9-18. Jag ska packa påsar tydligen,hehe. Jobabr på willys tis, ons och torsdag. på fredagen ska jag jobbar på skolan. Jobb på skolan är alltid kul:)

Det var riktigt jobbigt att gå upp när klockan ringde så jag snoozade i en halvtimme:) Åh vad jag längtar tills klockan är 18! haha.



Cheesecake

Sitter i Rimbo och precis ätit. Jag och Gabriella ska baka cheescake nu:D hur jävla nöjd som helst!
Vi lyssnar på musik, kanske lite väl högt kanske. Men vad gör de?:D

Jag och Justus nyss







Aja ska gå nu!

Mer saker ni kanske inte visste om mig?

*Jag biter på allt, från trä till hård plast.

*När jag var liten så bet jag Malin Sandell i ryggen, min syster Lina i magen och min kusin i näsan. Och bet också sönder inredningen i våran gamla volvo.

*Jag gillar inte öl.

*Jag kallade Brenda för brända-bullar och nigger när jag var liten och arg på henne. Det fick jag ångra;)

*Jag har aldrig åkt skidor.

*Jag hatar hamburgare.

*Jag älskar gammal rock/powermetal från70-90tal

* Jag älskar Orcidéer

*Sist jag pluggade hemifrån var när jag gick i 8an.

*Jag har haft 6-7 olika jobb

*Jag har känt mig otrygg och rädd i större delen i mitt liv. Tur att det inte är så längre:)

*Jag och Malin "jobbade" på Hultsfred -08

*Jag är inte alls långsint

Det var nog allt! måste rusa till bussen. Ska åka hem till Rimbo!

tjaooo



något ni kanske inte visste om mig?




Jag verkligen älskar när någon viskar mig i örat! helt stört egentligen, but I love it ;)





Pour some sugar on me, BABY

Hej! sitter nu och håller på och fixar lägenhet:) hoppas det går:D

Jag har jobbat 10-16, man jobbar korta tider när man är ny. Det är bra. Imorgon jobbar jag 9-14. Det är också helt perfa. Springa på bolaget och så:)


Här kolla in skönaste låten ever.


Inte visste jag att vi ger bort gratis mat på Willys ;)

hehe.. Nu ska ni få höra vad jag råkade göra idag på jobbet på Willys.

Det var en kund somhandlade i vanlig ordning, inget konstigt dåra. Men iaf så betalade hon med kort och jag gav henne kvittot. MEN det jag inte såg var att köpet INTE gick igenom. Det hade avbrutits utan att jag lagt märke till det (det var ganska stressigt). I allafall så gå kunden ut och jag tar hand om nästa (lägg märke till att köpet från förra kunden inte avslutats). Jag börjar att blippa på andra kundens varor på förra kundens kvitto!! jag har fortfarande inte lagt märke till detta och kör på. Kunden betalar. men kommer tillbaka med kvittot och säger att det här och det här har hon inte köpt. uuuuups tänkte jag och frågade min kollega som fick hjälpa mig. Det gick ju bra tillslut och det var inte så mycket pengar som försvann, men ändå. As pinsamt!

Så den första kunden fick sig en gratis matkasse. ;)

Lite strunt

Har varit ledig idag så jag har inte gjort något speciellt. Jag gick en promenad i morse. Hur skönt som helst! dog lite. Nu har jag precis ätit. Gabbi tog bussen in till Norrtälje för att träffa Robin. Hon ska sova över där så nu är jag ensam. Tråååkigt:P hehe eller riktigt ensam är jag ju inte. Har ju Justus.:) Han är bra på att gosa:)

Imorgon så åker jag in tidigt till Willys. Jobba från 9- 13. Det är korta dagar nu på dom här introduktionsdagar. Tycker att det är roligt! Myclket som är nytt och mycket att lära sig. Men jag är klar nästa vecka! 

Har tagit ledigt dom dagar Peace and Love är. Kommer bli grymt kul!! Hoppas på fint väder iaf:)






Nytt jobb!

Hej! efter att jag slutat jobba så ringde Willys till mig och sa att jag skulle få börja jobba där! YES! var ju på en arbetsintervjuv i måndags. Gick jättebra. Jag och Arbetsledaren hade mycket gemensamt. Hon gick i samma klass som mamma och sådär:P

Jag börjar på måndag! sen har jag fått en massa tider också. Men måste se till att jag inte jobbar den 31 mars då jag ska modella på en modevisning:) mer om det sen.  och så ska jag säga att jag inte kan jobba då peace and love är:) Men annars vill jag jobba hela tiden. ska ju åka utomlans i höst med några andra. Blir nog borta ett tag:D

Nu måste jag dra och möta upp anna! vi ska kolla på film hos Emelie med Malin också. Men först ett stopp på coop för att handla gottis.

Hare gött!


T-Bag

Hejsan! Hur mår ni ra? Själv mår jag toppen! i lördags så mötte jag upp Malin och hennes familj på busstationen. Dom hade varit på eckerö. Mysigt! Iaf så gick jag, Malin och Malins bror Christer hem till honom. Där drack vi Sex on the beach och tittade på Live spelningar på Mr.Big och Whitesnake. Det var trevligt.

Sen tog vi taxi till G  där T-bag spelade. Träffade på en massa trevliga människor.








Eyes


!

Sitter just nu hos mamma. Har precis slutat jobba. Letar  lite lägenheter här i Norrtälje. Finns inte mycket:P
Aja annars då? Ska väl kolla lite kryssningar. Juste. Ska ju köpa Peace And Love biljett i slutet av månaden:( så jävla sent. Hoppas dom inte tar slut bara...


Det var ett tag sen sist:)

Hej! längesen sist va? höhö

Iaf så håller jag och Gabbi på och fixar och trixar. Vi ska strax börja provsmaka vin:P hehe
Angelica Björling kommer sen också, så det ska bli trevligt. Sen bär det av mot norrtäje för att möta upp Lina. Vi går nog till G eller liknande:) 


Btw så ska jag börja plugga igen den 21 mars. (tror att det var då) Jag ska läsa Eng B och pedagogisk ledarskap. Jag är rätt nyfiken faktist=)

Hej hopp gummisnopp

film

NU ska jag kolla på film med sambon. yeah tjao


P.s jag e naken d.s

Försent

Och du undrar vem som kysser honom nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra

RSS 2.0