Holy Diver

Tjena Tjena!


Har åkt på en förkylning, Kul! Jag har helt slut på jobbet idag men tillslut så blir man ju så  snurrig i huvudet så man bara håller på att larva sig. Haha hade rätt kul ändå :)

Igårkväll kom Malin över och vi kollade på The sitter. Vi pratade hen hel del. Hon åkte vid 22 tror jag. På fredag kommer gabbi över så ska vi dricka lite vin här hemma. Men på fredagen jobbar jag 6.30 på skolan sen över till Willys där jag stänger. Slutar 21.20. Då kan man behöva en riktig återställare såattsäga. Men jag tycker att det är jätteroligt att jobba på willys! har alltid så himla kul! Jobbar igen på willys 12-21.20 igen:) men ledig på söndag.

Fan vad jag älskar att det börjar bli vår! fram med skinnjackan fö fan!


En helt vanlig söndag

Det känns som om jag är i en bra och glad period i mitt liv. Det liksom rullar på rätt bra och det är otroligt kul och energigivande :) Jag verkligen älskar våren. Och snön har nästan försvunnit helt. Solen tittar fram lite tidigare på morgonen och håller sig framme senare på kvällen. Eftersom jag går upp tidigt så är det mycket lättare när det är lite ljusare :)

Det är söndag och  jag var hemma själv igår. Tycker att det är hur skönt som helst. Vakna pigg och fräsch.

Var ute i fredags. Klockan 7 var vi på Mobergs för att fira Mathias. Vi åt trerätters och drack vin till. Gott var det!!
Sen vid halv 11 kom Hanna och hämta oss så åkte vi till Jonte som bor på roslagsgatan. Vi han inte mer än in då mamma ringde Lina och sa att vi måste åka och hämta Moa som var hos sin pappa. han var jättefull och bråkade som fan med sin sambo. Moa var väldigt rädd. Det är inte första gången som vi hämtar henne sent på nätterna när hon är där. så vi åkte och hämta henne och körde henne till mamma. Sen så fortsätte festen hos Jonte. Vi drack hotshot efter hotshot. Sen vid halv 1 så gick vi till G och satte oss för en stund. Klockan halv 2 gick bi till Teatern. sen vid tre gick jag, Malin, Niklas, Elias och Jens hem till Niklas. Där kollade vi på sköna youtube klipp. Ingen aning när jag  gick hem. Men det var nog inte sent :)

Nu ska jag gå hem och kolla på The Sitter och Mästerkatten i stövlar! tjaaaa

RSS 2.0