Tänker på natten som gick...

Jag ligger och tänker på natten som gick. Jag vill krama dig hårt. Du kom till mig i sommarnatten. Det som hände mellan oss inatt finns i mina tankar. Du undersökte min kropp, hungrigt sög du på mig.. Det enda som finns kvar efter dig är minnet, märkena & fläckarna i sängen. Nu ikväll vet jag att du kommer igen. Så jag väntar på dig klarvaken & förberedd. I natt ska du dö din satans myggjävel!

Min Onsdag

Jag jobbade med Alexandra idag på skolan. Vi behövde en till extra så jag ringde in henne:) det var jättekul. Alexandra har jag inte träffat sedan vi var på den där "50års" festen och körde all in:)

Sist vi träffades. haha, vilken fest det blev! Vi  drog till Piren efter det och vi var 5 tjejer på en mini toa. Toan gick typ sönder  och  alla låg på golvet och as flabba. Sjukt kul.


Efter jobbet gick vi ner på stan och hämtade ut två paket till mig. Ena paketat var en klänning från Nelly.se. Sen gick vi och bokade tid hos frisören. Ska dit på tisdag nästa vecka. Sen gick vi upp till flygfyren och båda storhandlade. Jag gick hem med tre svintunga kassar och drygt 700kr fattigare:P hehe...

nu ska jag ta det lugnt. Jobbar måndag till lördag:) på fredag ska vi dricka lite vin;)

Hämnas?

Har läst lite på flashback.org om Aaron Caceres. finns en tråd [Läääänk] där folk som var med berättar hur det gick till allt ihop. Intressant. Men mycket mycket tragiskt:( Jag verkligen lider med han och hans familj och vänner.  Jag läste att det finns folk som vill/ska hämnas. Och det känner jag igen sen när min pappa blev mördad. Man känner ett så stort hat och viljan att hämnas är gigantisk! sjuk att man kan känna ett så stort hat mot någon annan. Jag ville att pappas mördare skulle känna samma smärta som jag gjorde/gör. Och det vill jag fortfarande. Så jag förstår dom som vill hämnas på Aarons mördare. Man känner sig desperat på något sätt. Och rätt kränkt. Jag menar, Dom har ju tagit någon som du håller dig kär ifrån dig. Så man är jävligt kränkt.

Straffet för det här tror jag blir "Grov misshandel/Vållande till en annans död". Dom lär inte få många år. Aaron fick livstid medans idioterna får MAX 2 år.  Sjukt....





R.I.P

rest in peace Aaron Caceres....


http://akaa100.wordpress.com/


riktigt obehagligt. mina tankar går till hans familj....

Juste! bilder från förra helgen..

Kom på att jag kanske skulle lägga upp bilder från förra helgen. När vi var hos Lina!






Nej det tar för lång tid att lägga upp bilder här:P

ang. texten på förra inlägget

hehe, jag såkar som vanligt trycka på 6 olika knappar när jag skriver så texten blev ljus och gigantisk. Vet inte hur jag ändrar det... orkar inte skriva om allt. var rätt mycket!


Jag var iallafall på personalfest i lördags! hade jätte trevligt:) Vi diskobowlade. Det var grymt kul! det måste vi göra mer. Sen drog vi alla till Glaset och åt väldans god mat. Jag åt "glasets toast" min favorit. Det är två toast bitar med en kött bit på, bea och sallad. Det ligger en laxbit på också men den tar jag alltid bort:P En del var ju packade rätt fort, haha love it. Men jag vart sådär skönfull.
Vi var rätt nånga. öve 20 pers iaf.

Sen drog vissa upp till MObergs och kollade på Petter och vissa (Inc. mig) till teatern. Dom hade rockväll som gillades av mig. Men sen kom det ett liveband som bara spelade metallica. Inte helt Ok. Så jag åkte med Lina i taxin som skulle upp till Mobergs. Men jag hoppade av på vägen så jag kunde gå hem:)

Btw så gjorde jag kanske 5 strike:ar! hehe jag är bäst!

tjiong

Torsdag

Idag har jag varit ledig. Har varit på kanonhumör:) Var en sväng på stan med Ioannou och Sandell. Dom provade bikinis och sånt:)sen   åkte ´jag och malin till coop för att handla...forgive me father I have sinned.. nerå. inne på coop så fick vi smaka på en tacopaj. As gott. ag han som bjöd snacka på som fan så för att kunna gå därifrån så sa jag att jag skulle köpa en sån där jävla paj. så jag tog en men lämnade den borta vid glassdisken. hehe! Mötte även mamma och Joel på coop. Så jag fick åka med dom hem till mig. nice:)

Har just varit ute och gått en runda, plockat blommor och sånt där.  och nu tar jag bara det lugnt.

Bilderna från helgen kommer upp snart. Måste hämta en installerings skiva som ligger hos mamma. Ska fixa det imorgon:)


Imorgon ska vi grilla hos anna och kanske dricka lite vin;) hörs

Oj... vad faan hände med texten!?!?!?


Burned?

haha! ditt jävla offer! snacka om att ha sumpat det!
update: -Luring!

Fotboll

Var med mamma, Joel, Moa,, Lina, Lotta, Robin och hunden Bob och kollade på när Hampus spelade fotboll. Någon match på flygfältet. Det var roligt:)

Kollar på en unge i minuten. Så himla fint program. Det var ett program förra vecka som jag garva som fan åt. Det var en tjej som skulle föda barn. Och när hon börja krysta så drog hon sin kille i håret. haha jag skratta som tusan. Riktigt kul:D ¨


Ska jobba 10 till 19 imorgon. Nice:) och på lördag ska vi på personalfest! kommer att bli väldigt kul:D
Nu ska man sova. god natt

En helt vanlig dag

Hejsan! sitter och lynnar på musik och väntar på att tvätten ska bli klar:)  Varit ledig idag och bara tagit det lugnt. Hängde med mamma och hämtde Lina utaför Willys. För att sen åka hem till henne och äta mat. potatisgratäng med fläskfilé! sjukt gott!  Saija  var med också med hennes lille son Samuel som bara är 3 veckor gammal. Han sätter verkligen igång ens moderkänslor, men först måste man kanske skaffa sig en snubbe? vem är redo att offra sig! höhö skämt... Barn ska jag skaffa när jag är typ minst 27 år:)

Annars då? I lördags var jag hos Lina där vi var många som drack och lekte lekar. det var roligt. (har bilder att visa sen). Sen skulle folket vidare men jag hade ingen lust alls:S Så jag drog hem:) Börjar känna att utgång är överskattat. Lessnat som fan! skulle hellre åka på 24 timmars. Någon som är sugen? jag är!

nu är tvätten klar........!

Sovit som ett arsle

Inatt sov ag typ inget alls. Ingen aning om varför. Blir väl så ibland antar jag. JObbade iaf från 8.00 till 17.00. Nice med pengar! Ikväll ska jag dricka lite vin med Malin, Malin, plus någon till, minns inte vem, Hemma hos Lotta. Men jag ska jobba kl 8 imorgon till 17.00 så jag får ta bara ett eller två glas. Får gå hem vid tyå 11:P Svin trött är jag iaf! hade velat sova en stund med det hinns ju inte:)

M

Prophet


Min valborg

hej! är ni bakis ELLER?.. hehe inte jag iallafall:)

Min valborg var ganska galen men rolig:) Börjar med att möta upp Anna törne och Malin sandell på busstationen. Sen tar vi bussen som gick halv 12 till Uppsala. Fick en chock när vi såg hur jävla mycket folk det var Överallt!!!:D Törne ringde sin bror som var aspackad och han berättade vilken buss vi skulle ta. Stenbacken tror jag den hette. Bussen var överfull och jag satt på något ställe som man lägger bagaget på. Hoppade av vid... minns inte vad det hette men något med student i. Och där var det SVIIIN mycket folk. Sån jävla härlig stämning. Så här mycket folk var det:



Sen när vi träffade Törnes bror så efter ca 2n halv timme tappade jag och Malin bort dom. Vi skulle alla gå tillTörnes brors kompis och grilla. Så vi var helt själva och ba" ja och nu då?". Plus att man inte kunde sms eller ringa för att det var tydligen för mycket folk som gjorde det. Som det brukar vara på nyår. Så jag och Malin satte oss bland allt folk. Synd bara det att det var iskallt!

Sen gick Malin och kissade, när hon kom tillbaka så sa hon
"ska vi dra eller??:)"
Jag: "Aaa visst! :D"
Trodde bbara att hon hade lessnat och att vi skulletill busstationen och möta Ioannou och dom.
Malin: "ja, fick du också sms:et av Törne?
Jag: Va?? nää vadå?:D
Malin: Hon skrev vart hon är och vilken gata det är!
Jag: Sweet!

Sen drog vi. Och på vägen så pratade jag och Malin om en massa skit;). Det gick två killar framför oss och började prata med oss. Trevliga grabbar. Kort därefter så skulle jag fråga vägen av en kille med en massa tomburkar. och han  ba: isch liben dish. Typ.. Så vi snackade engelska med honom ist.. Han var tydligen från littauen, tror jag det var. Och var här i Sverige och luffade typ. fick öl och så av honom men jag ville inte dricka min. Vill ju inte få hiv eller nåt:D men Malin knäckte sin direkt.

Sen efter  typ en halvtimme börjar vi märka att han var inte helt riktigt. Så vi tror att han var hög eller nåt. Så vi drog! Killarna som vi träffat innan var också med. Dom skulle till busstationen så jag fick visa vägen dit. Har ju pluggat i Uppsala i 2 år.
Vi dumpar av grabbarna och träffar på Anna och konrad och hans polare. Dom kom med bussen kl 5.

Vi gick hem till Anton (törnes bror) och åt pizza. Hände inte så mycket mer. Träffade en massa roliga människor. Minns manmen på dessa: Sanna Andersson, Niklas, Kalle, Karlsson. Simon Schwieler, Anna och anton törne, jacob  ekbrant osv. Härliga människor. Sen tog vi bussen till Norrtälje kl 23.20. Helt dö trötta.
---------

Nu ska jag packa klart mina grejer. Ska ju flytta idag:D:D

RSS 2.0