Lite för full kanske?

nej usch vad seg jag är. Jag kan ju berätta om min kväll-

efter jobbet så gick jag och Lina på systemet. Mötte även upp Malin och Matte som var på besök från Göteborg. Vi handlade vin, kosken, och en platta bira. Humm. Iaf så duschade jag hos Lina dåra och så. Sen kom Carro Åhman och senare kom även Hanna, Lotta och Malin. Så  Vi körde på där hemma. Juste, Linas boyfriend var med också. Sen kl kvart i 10 så gick vi till Teatern där Shotgun Crackers skulle spela. Det var grymt Btw!
Sen på Teatern träffade vi en massa sköna människor;) Jag blev Liiiiite för packad bara. Men det gick:P


Nu ska jag duscha för att sen bege mig till Gabriellas syster Julia. Vi ska dricka lite rött och så:) Sen blir det väl att vi drar på G eller liknande:)

hej hopp!

Grannarna från hell

VA FAAN GÖR GRANNARNA SOM BOR ÖVER OSS?!?! varje jävla kväll så flyttar dom möbler så det skakar i våra speglar och så. Blir juu fan galen asså!;)  Måste dom vara så rabiatpuckade att dom börjar dra i bord eller liknande så sent. När jag ska sova ska det vara knäpp TYST! hehe

Nu ska jag sova!:)


*Och ja Angelica Gustafsson, jag har flyttat  till Rimbo för en stund:)*

Facebook

Tänkte nyss på en grej.. Facebook har blivit väääldigt personligt senaste tiden. Eller hur? Jag kan vara personlig men det finns sånna som är värre;) Men man skriver typ:

"Dricker kaffe. Var ute med hunden nyss och den hade diarré. Sen ska jag äta en bulle"

...eller att så fort dom dråkar med sina pojkvänner/flickvänner så byter man relations statusen till "Det är komlicerat"

Typ så. Skulle inte förvåna mig och dom här statusarna kommer upp:

"Hade sex med pojkvännen nyss. Han hade svårt att få upp den. Vi satte på en porrfilm 'stygga Asiater rider på trästocken'. Då gick han igång ordentligt, har lite skavsår. Men det var det värt:D "

Eller kanske:

"Jävlar vad jag är dålig i magen. Sket nästan sönder toan nyss. Bajset är grönaktigt och luktar lite sött. Någon som kan tänka sig vad det kan vara?" Och så blir det värsta konversationen på den statusen.





Du på facebook om 2 år?

*Skriver sjukt privata statusar
*Lägger ut bilder på din kompis naken för att "Facerape:a"
*Du blir vän med En från varje land i hela världen, för att kunna säga "jag är vän med hela världen"
*Du har över 5000 vänner för att se hur många  som är villiga att acceptera din förfrågan.
*Du träffar inte dina vänner/familj när dom fyller år... Ni firar över Facebook. Det finns tårta man kan skicka.



Long as I can see the light

Hejsan:)

Ligger i min och Gabbis King bed. Den är riktigt stor:) Iaf. Ligger är och käkar godis. Jag är helt ensam:( Men det är rätt skönt ändå:P Men jag tycker att våra grannar här i Rimbo är lite läskiga. Som T.ex idag. Gabbi får en vänförfågan på facebook. En äldre man som heter D** ********, nåt sånt. Hon ba: shit vad jag känner igen namnet... MEN NEEEJ! dte är ju min granne! det där namnet står på en av dörrarna längst ner!!!

uuuuhh.... Kalla kårar....

Så kl kvart i 8 så gick G och jag ner och handlade på coop. Sen tog hon bussen till Norrtälje. och jag gick hem... Själv... hem till D**... Jag sprang upp för trapporna, slängde mig in i lägenheten och låste fort som fan med hjärtat i halsgropen. IIIIIH!!

Men jag lever! wohooo.

Hittade lite bilder på gabbis data. hehe... från en av kvällarna vi var här och förade.










Och här är bild på Gabriella!


G as a Vampire in black


"I Want You More Than Ever"

Sitter nu och lyssnar på Guns n' roses. Har precis varit och handlat på Ica här i Rimbo, köpte mjölk så jag kan göra mannagrynsgröt. Gabbi gick med mig för hon skulle åka buss till Norrtälje för att lämna filmen vi kollade på igår "Buried". SÅ nu är jag själv. Ska diska och små städa lite:) Sen ska jag nog kolla på någon film, ja. Eller så ska jag bada. Ett stort plus är att vi har badkar! underbart!!:D

Nej usch nu blev jag deppig. Lyssnar på November rain. Sätter på något med lite fart i. Typ Marsh Of Time med Helloween.

Vi ses:)

Mjadå

Nu har man packat flyttväskan :D


Fredag

God morgon. Själv så vaknade jag kl kvart i 6... Vaknade av mig själv. Ovärt. Jag ska iaf jobba idag. Det blir bra. Så nu väntar jag in tiden.

Helgen blir lugn för mig. Samma som förra veckan. Kan tycka att det är skönt att vara hemma:)
Jag har festat rätt hårt den senaste tiden.

Nu har jag plockat ur rummet, så att gubbarna kommer åt tapeterna. Får väl se om det blir snyggt eller inte. Men jag bryr mig inte så där mycket eftersom jag planerar att till en lägenhet flytta snart:)


CJ Snare. Världens sexigaste röst!

Tja!

Snart ska jag ta bort allt som sitter på väggarna + ta in allt som står vid väggarna inåt mitten. Jag ska alltså få nya tapeter! äntligen.
Men jag har dock inte sätt dom än:S Eftersom vi har Roslagsbostäder så får vi bara välja mellan vissa tapeter. Mamma var och gjorde det i måndags. Alla var inte så snygga sa hon, men dom duger:)
Så imorgon när jag jobbar så ska gubben förbereda, och sen på måndag börja på riktigt.

Jag har tänkt på en sak. Asså,  Live spelningar från 70-90 tal låter mycket bättre än nu 2000. Jag kan inte lyssna på dom lite nyare banden när dom kör Live. Konstigt det där.

 Men den absolut sexigaste rösen har CJ Snare (Sångaren i Firehouse). Jag ryser in i benmärgen när jag hör och ser den här videon, Och så är han ju sjukt snygg också!


Due Date

Just kollat på Due Date. Tyckte att den var väldigt bra. Rolig:)
Nu ska jag fixa lite sen ska jag kolla på en annan film. Hampus har en hel drös med filmer. Like.

Har liksom inte så mycket att skriva om som ni ser:P hehe


Haha jag älskar sättet Ethan Tremblay går!


Väldigt trött..

Fan vad trött jag är. Kommer nog slumra till snart... I morgon jobbar jag och Lina på samma ställe. Ska bli kul. Vi har ju jobbat tillsammans förut, men inte på skolan. Nej nu avlider jag strax. *gäsp*

Ska nu borsta tänderna och lägga mig för natten. Jobb i morgon bitti. sen efter jobbet ska jag och mamma till House Of Pain. Jag ska fylla i tatueringen och mamma ska boka tid för utfyllnad.



Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtansdag. Alla tjatar ju söder det. Men idag efter att jag jobbat och vart hos farmor så kollade jag vad posten innehöll. Så ser jag en lite röd ask adresserat till mig. Jag öppnade det och så ramlar det ut ett liiiter rött tyg hjärta. och  i asken ligger det en liiten nalle! som kanske var 6cm hög:D Och ett kort där det stod:

"Grattis på alla hjärtans dag gumman,
Jag älskar dig! Önskar Malin"

Asså jag blev helt rörd, på riktigt!

Tack älsklings Malin!!


I somras


Farmor

Idag efter jobbet ska jag och Lina hälsa på farmor!  det var alldeles för längesen! hon är ju för go'.
Är sjukt trött. men det är bara att bitchslapa sig själv och sätta fart på dagen.



Fuck?

Ehh, AJ?!
Fick just en av mina högtalare i huvudet. Tur att den mellanlanda innan den nådde golvet. Var ju svindyr. Appropå högtalare. Man ska aldrig gå ut på nätet och se vad elektroniken kostar ett par månader efter man köpt det. Som i mitt fall. Dom ligger på närstan halva priset än när jag köpte dom!!!!!(!!!!) Fick ju lite små ångest. Men vad gör väl det?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi har ju 5års kalas idag:)


Storstädning

Storstädning på hög nivå!!Poppar musik samtidigt. Stackars mina bakfulla grannar....NOT!



TORBJÖRN HÖYBAKKEN


Tittade in på min mosters blogg. Klickade in mig på 1 April 2010. Så fann jag den här fina texten!

""
SOV GOTT TORBJÖRN HÖYBAKKEN

Varför ska vi drabbas av så mycket ondska?
Det ena efter det andra. Aldrig får det vara lugnt.

Jag fick ett sms imorse från min syster. Aprilskämt? Eller påskkärringskämt?
Hon ville berätta att hennes 3 äldsta barns pappa blivit knivskuren till döds inatt.
Men det kan inte vara sant. Det får inte vara sant. Inte Tobbe!! Inte på det här sättet. Orättvist!

Tokiga, galna, snälla, roliga, jobbiga, spralliga Tobbe. Tobbe som kunde reta gallfeber på mig. Tobbe som fick mig förbannad. Tobbe som fick mig att skratta. Tobbe som skrattade högt och hade glimten i ögat och hade ett gott hjärta.


Jag lärde känna honom för 24 år sen. Det är ganska längesen. Tillsammans med min syster satte han 3 underbara ungar till världen. Jag älskar de så mycket. De känns som mina egna. Jag har suttit hos dem idag på förmiddagen och kramats och kramats <3

Tänk när han gled in på sin dotters 20-årsdag. Snygg som få. Brunbränd. Stilig med vit skjorta och vita jeans. Det vackra leendet och de glada ögonen. Högljudd:) Sa man till Tobbe: håll käften nu för fan, så bara garvade han och gav nåt vasst tillbaka. En charmör utan dess like.


Vi är många som kommer sakna dig! Det vet du! Du sitter nånstans nu, tillsammans med Sankte Per och drar en bira och röker en cigg och tittar på oss och riktigt myser. För i centrum det gillade du att vara. Jag tittar på din sida på fejjan och ser att du gjort en snyggingtest. Man kan få mellan 1-10. Så klart fick du 10 med förklaringen: WOW! Shit du är lätt Sveriges snyggaste! typiskt dig Tobbe, typiskt :)

Jag finns hos dina barn och ska försöka vara världens bästa moster, jag lovar.
Du fattas oss!

Puss o Kram
Towe""




I sommar

Jag var just och träffade Anna och Brenda. Vi satt och pratade om vad vi ska göra i sommar. Den här listan fick vi:



1.Peace and Love (som jag vill på helst)
2.Tågluffa i Sverige
3.Tågluffa i Europa
4.Åka till Gottland
5.Åka utomlans (eventuellt Cypern)


Svårt att passa in på allas scheman och så!


Don't kiss and tell

Brenda ringde nyss och sa att hon var påväg.  Bussarna har börjat gått nu och hon är inne kl 3. Ska möta na på busstationen. Ska bli kul att se henne igen. Som tidigare sagt så har vi inte träffats på veckor.
Efter jag mött upp henne ska vi till Landkrabban och möta upp Anna(gillar inte så värst det stället men det gör Brenda och Anna).



Mizaru                                                       Kikazaru                                         Iwazaru

As far as the eye can see...

Det finns ju låtar man bara älskar. Som man bara älskar att lyssna om och om igen på. Tnt- As Far As The Eye Can See är en av mina! älskar den.





Himlen är oskyldigt blå

God Morgon! solen är framme och himlen är blå!!

Vissa är nog rätt bakis vaa?? ;) Inte jag:D jag ligger i sängen och lyssnar på Queen och lite Creedence. Ska göra mig en frukost:) Ska ringa och kolla hur det är med sweetmallan och Anndréa. Dom var ute o ch festade igår i Ullericehamn. Ullericehamn är en väääldigt liten stad. När ungdommarna är ute och festar så är det en bowlinghall dom hänger på!!!(!!!!?) haha. Om dom inte åker in till Göteborg Dvs.

 
Vi hörs!

Dear miss lonely hearts

Sitter nu själv hemma. Ungarna är hos deras pappor. Och mamma är hos sin snubbe. Egentligen så skulle jag, Anna och Brenda hem till Anna och kolla på film. Brenda har vi inte träffat på över två veckor:/ Om inte längre? Men så sabbades det pga ovädret. Brenda sitter fast i Stockholm. Hon ska komma in i morgon ist.
Malin är ju i Göteborg hos Anndréa nu. Dom har det mysigt.

Nu ska jag ta och kolla på någon film. Fick btw igång toshiban så där har jag en drös med gamla filmer. Vissa jag inte ens har sett.

Jag kan tycka att det är skönt att vara själv men inte nu:) hehe jag får försöka fördriva tiden lite:) och hur gör man inte det bäst genom musik och film?

Miss Lonely Hearts - Phil Lynott 


Snyggt väder

Snyggt väder det är här. Not!

Snöstorm och jävligt. Inte nog med det där om Biljetterna till Peace and love, nej då ska vi ha värsta snöoväder också.. Nej inte roligt. Känner mig lite små bitter.

SULTSÅLT?!

Jag håller på att smälla av... !




Asså, Campingen är redan slutsåld!! inte faan vill man bo på "lugn camping"?? De man känner kommer ju att hålla till på vanliga campingen:S

Kul, då få vi hjälpa pansionärerna att rulla fram rulatorn..
Det ska vara tyst efter kl 02.00. Det är ju då det är som roligast. Nej fan alltså, inte OK! nu får vi fixa det här...


Återkommer...


Möte

Ska kliva upp och gå på ett möte. Kan tycka att det är rätt kul med möten:)



To the top

Spotify låt








This night is gonna last forever

Idag är det lill lördag. Asså, segt med lill lördag på vintern. Inte sant? Har nog inte vart ute på en onsdag på hela vintern. Skitsamma Fii fään.

Just nu istter jag och väntar in tiden. klockan kvart över 9 ska jag iväg.

Drömde att jag hade fått nya fiskar. Men jag kunde inte titta på dom, det gjorde för ont i ögat.:S jag drömmer väldigt konstigt nästan varje natt. Oftast om samma personer:P hehe


I want to kiss you but I better not touch

Nu har jag sprungit runt på stan likt en blådåre. Gjort det jag skulle, Nästan. Nu väntar jag bara på Malin. Hon ska till Göteborg på Torsdag till våran vän Anndréa. Hade ju velat följa med men har inte tid:(
Hatar dööö tid.


Shut up and kiss me!

Nu ska jag ner på stan och fixa med lite pappaer och grejer...





Och så måste jag fylla i tatueringen... Har hört att det gör jätteont att fylla i. Får se hur det går..Uscha uscha!




7 Februari

hej.

Igår så  fick jag reda på att Gary Moore hade dött. Inte så värst kul. Han blev väl 58 tror jag.



Annas då? ligger i sängen och lyssnar på Tnt. Mycket bra. ska upp och duscha för om ett tag kommer G förbi. Gillar att snön snart är borta! 

Juste ska ju berätta om lördagen för er också! inte nu dåra, men sen..

Ses!  

NU KÖR VI!

 GOD NATT!



Hos moster

Sitter just nu vid min kusses dator hos moster Towe. Har precis ätit en mäktig kycklingsallad. As gott. Sitter just nu i världens mat-koma:D haha längesen jag var så här jävla mätt assså. Ska nog fundera på att dra mig hemmåt. Det blir ingen utågong för mig inte:) det blir mer imorgon. Då ska jag och tjejerna till någon hemma fest som ligger ovanför Harry Olsson. Jag gillar faktist mycket att vara på hemmafester. Det är kul att vara på klubbar och sånt. Men nästan lite roligare att vara på hemmafester.


Aja vad händer annars denna fredag??






Kyssar i ljumsken...

HA!

Det blev ingen filmkväll med G. Vi får köra den imorgon. Då ska vi dricka lite vin också. Mysigt.

På lördag så ska jag träffa mina tjejer för en hemmafest/utgång. tror inte att vi ska ut direkt. Det var längesen jag träffade dom för en utgång.


Dagens Outfit

Medans jag väntar på sega G så slänger jag upp Dagens outfit!

Så här ser jag ut idag.


VÅR, eller ja, lite iaf!


YEEES! Jag älskar våren! mer än sommaren :D








Rimbo

Hej.

Vakna för sen stund sen. Fick sms om att möta G på h&m kl halv 1. Men det skulle jag inte hinna till så vi sa kl 1 ist. Vi ska till Rimbo och kolla film. Hyra någon skräckis. Coolt.  Känner mig halft död, Ska ta mig in i duschen nu. Väldigt intressant inlägg VAAA?!?!


Dagens hemlis: Jag är sugen på 24 timmars. fast det är väl ingen hemlis.

Dagens låt som spelas JUST NU!
  WIG WAM -In My Dreams



Bläää


Fan, hatar att inte kunna sova. hatar att vara trött men inte kunna bara slappna av och sova. Jag har alltid haft lätt för att sova. Gick alltid och la mig kl 10 eller 11. Ibland 9. Malin tyckte att jag var tråkig. Hon e ju natt människa. Så när jag och några tjejer till sov över hos Malin när vi var mindre gick jag alltid och la mig först:) de andra satt och pratade och grejer. Sen på morgonen så väckta jag dom tidigt. Det uppskattades inte.
Men nu så drar jag mig för att gå och sova... Hoppas det ändrar sig.

Aja jag har iaf hittat mig en skön låt! haha riktig raggar låt.

Magnus Uggla - Raggarna

klockren

God morgon

Hejsan

Idag ska jag göra en massa ärenden. Rätt tråkiga men viktiga.
Ser att det är sol ute. Mysigt!!

igår kväll så var jag med Anna och Malin hos Emelie och kollade på två tjejfilmer. Minns inte vad den första hette men den andra hette "Dear John". En rätt så bra film. Killen i filmen var ju dö snygg.



----
Aurora åkte hem till sina "mattar" igår. Känns skönt och tråkigt. Hon var ju hos mig i en vecka. Hon var ju för go'. jätte mysig att gosa med. Men nu slipper jag gå ut och gå kl 12 på natten och halv 6 på morgonen. Första natten gick jag ut kl 4 också.
  


RSS 2.0